IT Kompetencer

IT-ydelser, værktøjer og partnere

conXO hjælper kunder i København og Nordsjælland med IT-drift, rådgivning, support og IT-outsourcing – i form af Managed Service. Du får erfaren assistance uanset hvilken IT-opgave, du skal have løst, og hvilke systemer, du bruger i forvejen eller ønsker at anvende fremover.

conXO er eksperter i en lang række systemer. Nedenfor får du et overblik over vores typiske IT-services og IT-produkter, vi er certificerede til at levere. Vi har også nævnt de partnere vi samarbejder med.

Kablet netværk - gigabit - conxo.dk

Kablet netværk

Et moderne gigabit baseret kablet netværk udgør rygraden i virksomhedens netværk og er også en forudsætning for et driftsikkert trådløst netværk. Kontakt conXO og få hjælp til vedligehold, opgradering eller ny installation af kablet netværk.

Trådløst netværk - WiFi - conxo.dk

Trådløst netværk

Lad conXO hjælpe dig med at installere eller opgradere gammelt WIFI til et nyere, mere stabilt og robust trådløst net. Vi anvender produkter fra D-Link og Ubiquiti. Med et controller baseret trådløst netværk får du oveni en løsning, der er nem at administrere.

Sikkerhed - Firewall - conxo.dk

Sikkerhed

Har du styr på din virksomheds data? Få conXO til at hjælpe dig med at få overblik over din virksomheds foranstaltninger mod tab og tyveri af data. Sikkerhed er mere end kun en robust firewall - som vi naturligvis også kan installere hos dig. Vi bruger den anerkendte Open Source firewall fra pfSense.

Antivirus - Antimalware - conxo.dk

Antivirus

Med F-Secure får du en af markedets bedste og mest alsidige produkter til beskyttelse mod virus og malware. Med F-Secure får du en abonnements baseret løsning, der er nem at administrere og vedligeholde på alle dine enheder.

Backup - Restore - conxo.dk

Backup / Restore

Tager I regelmæssigt backup af data? Hvis ikke, så overvej jeres økonomiske tab i tilfælde af tab af data, der ikke umiddelbart kan genskabes. Lad conXO hjælpe dig med at få etableret faste rutiner omkring backup. Vi anbefaler Backup 112 som backup/restore løsning.

Storage løsning - conxo.dk

Storage løsninger

conXO har stor erfaring med installation af skalerbare storage løsninger. Vi anbefaler open-e til tradionelle SAN løsninger eller Hyper Converged Storage. Begge løsninger tilbyder redundans og failover.

Desktop pc og servere - conxo.dk

PC og Server

Hos conXO har vi mange års erfaring med rådgivning omkring indkøb af pc og server. Vi kan hjælpe dig med at anskaffe udstyr, der matcher dine krav og hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi hjælper ligeledes med udskiftning og opsætning af nyt udstyr.

Empirum - hardware og software administration - conXO

Matrix 42

Med Matrix 42 får den Workspace Management, når det er bedst. Administrer din virksomheds hardware, software og licenser fra en enkelt konsol. Matrix 42 tilbyder en suite af løsninger der tilgodeser både den mindre virksomhed såvel som den store.

Virtualisering af servere - conxo.dk

Virtualisering

Hos conXO anvender vi VMware til virtualisering af servere. Reducer jeres udgifter til hardware, strøm og vedligehold og bliv uafhængig af en bestemt hardwareplatform. Opgradering, nyinstallation og migrering af servere bliver nemmere med virtualiserede servere på en VMware platform.

Office 365 - Word - Excel - Outlook - conxo.dk

Office 365

Microsoft Office 365 er en effektiv kontorløsning til den moderne virksomhed. Det er en utrolig fleksibel løsning, der indeholder de klassiske mail og office programmer samt avanceret delefunktioner og online løsninger. Lad conXO hjælpe dig med at finde den rigtige Office 365 løsning til netop din virksomhed.

IT support | Managed service - conxo.dk

Managed Service

Du kan bruge os til drift / support på ad hoc basis eller vi kan aftale et fast antal timer pr. måned, hvor vi kommer i din virksomhed. Du kan outsource det meste eller hele din IT drift til os. Med en abonnementsordning omkring Managed Service får du bedre overblik over dit IT-budget.

WordPress serviceaftale - conxo.dk

WordPress Teknisk Service

Hos conXO vi har stor erfaring med hosting, drift og vedligehold af hjemmesider drevet af WordPress. Lad os være din digitale vicevært på dit WordPress site - så tager vi os af sikkerhed, backup, optimering og opdatering. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har problemer med dit WordPress site eller med migrering over til WordPress.

Icon made by Freepik from www.flaticon.com

Din digitale genvej til friheden for IT-problemer

Ring på

7020 0652