IT Kompetencer

IT-ydelser, værktøjer og partnere

conXO hjælper kunder over hele landet med IT-drift, rådgivning, support og IT-outsourcing – i form af Managed Service. Du får erfaren rådgivning og assistance uanset hvilken IT-opgave du skal have løst, og hvilke systemer du bruger i forvejen eller ønsker at anvende fremover.

conXO er eksperter i en lang række systemer. Her er et overblik over de IT-services og IT-produkter vi er certificerede til at levere.

Kablet netværk - gigabit - conxo.dk

Kablet netværk

Det kablede netværk er rygraden i virksomhedens IT infrastruktur og er også forudsætningen for et driftsikkert trådløst netværk. conXO’s konsulenter har mere end 30 års erfaring med kabling, både kobber og fiber, og er det indlysende valg til vedligehold, opgradering, flytning eller nyinstallation af kablet netværk.

Trådløst netværk - WiFi - conxo.dk

Trådløst netværk

conXO’s konsulenter er certificerede i den nyeste wi-fi teknologi. Vi leverer, supporterer og driver dit nye stabile og robuste trådløse net. Et moderne, centralt overvåget, trådløst net giver din virksomhed problemfri forbindelse til hele verden. Vi analyserer dækning og båndbredde, og sikrer optimal forbindelse overalt i virksomheden.

Sikkerhed - Firewall - conxo.dk

Sikkerhed

Har du styr på din virksomheds data? conXO hjælper dig med at få overblik over din virksomheds sikkerhed mod tab og tyveri af data. Sikkerhed er mere end kun en robust firewall - som vi naturligvis også kan installere hos dig. Tab af persondata kan medføre retssager med høje bødekrav. Vi rådgiver og sikrer jeres overholdelse af GDPR.

Antivirus - Antimalware - conxo.dk

Antivirus

conXO sikrer dig med en suite af markedets bedste og mest alsidige produkter til beskyttelse mod virus og malware. Vore Antivirus-produkter giver dig en abonnementbaseret løsning, der er nem at administrere og vedligeholde hen over alle dine stationære og mobile enheder.

Backup - Restore - conxo.dk

Backup / Restore

Tager I regelmæssigt backup af data? Kan I drive virksomheden videre efter f.eks. en brand? conXO hjælper dig med at få etableret faste rutiner omkring backup. Vi anbefaler brug af en krypteret on-line backupløsning, som sparer dig for at besværet og tidsforbruget med skift af medier. Vi holder øje med at backuppen kører som den skal. Hver dag.

Storage løsning - conxo.dk

Storage løsninger

conXO har stor erfaring med installation af skalerbare storage løsninger. Vi anbefaler open-e til tradionelle SAN løsninger eller Hyper Converged Storage. Begge løsninger tilbyder redundans og failover.

Desktop pc og servere - conxo.dk

PC og Server

conXO har mange års erfaring med rådgivning omkring indkøb af pc og server. Vi kan hjælpe dig med at anskaffe udstyr, der matcher dine krav og hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi hjælper ligeledes med udskiftning og opsætning af nyt udstyr. Vi er specialister i Windows, MacOS og Unix (Linux) servere og arbejdspladser.

Empirum - hardware og software administration - conXO

Workspace Management

conXO leverer Workspace Management når det er bedst. Administrer din virksomheds hardware, software og licenser fra en enkelt konsol. Baseret på Matrix 42 tilbyder conXO en suite af løsninger der tilgodeser din virksomhed - uanset størrelse.

Virtualisering af servere - conxo.dk

Virtualisering

Konsolider alle jeres servere til en enkelt H/W platform, og reducer jeres udgifter til hardware, strøm og vedligeholdelse. conXO hjælper dig med opgradering, nyinstallation og migrering af servere i det virtuelle miljø. Der er mange penge at spare.

Office 365 - Word - Excel - Outlook - conxo.dk

Office 365

Microsoft Office 365 er en effektiv kontorløsning til den moderne virksomhed. Det er en utroligt fleksibel løsning, der indeholder de klassiske mail og office programmer samt avancerede delefunktioner og online løsninger. conXO hjælper dig med at finde den rigtige Office 365 løsning til netop din virksomhed.

IT support | Managed service - conxo.dk

Managed Service

Du kan bruge os til drift / support på ad hoc basis eller vi kan aftale et fast antal timer pr. måned, hvor vi kommer i din virksomhed. Du kan outsource det meste eller hele din IT drift til os. Med en abonnementsordning omkring Managed Service får du bedre overblik over dit IT-budget.

WordPress serviceaftale - conxo.dk

Dit hjem på Internettet

conXO har stor erfaring med hosting, drift og vedligehold af hjemmesider baseret på WordPress. Lad os være din digitale vicevært på dit WordPress site - så tager vi os af sikkerhed, backup, optimering og opdatering. Vi kan også hjælpe, hvis du har problemer med dit WordPress site eller med migrering over til WordPress.

Icon made by Freepik from Flaticon

Din digitale genvej til friheden for IT-problemer

Ring på

7020 0652