Om conXO

conXO er en lille og fleksibel organisation der leverer IT-infrastruktur til små og store virksomheder indenfor alle brancer. Vi hjælper vores kunder med at effektivisere deres virksomhed gennem rådgivning, installation, drift, og support af hardware og software.

conXO baner vejen for de bedste IT-løsninger i branchen, og hjælper din virksomhed med at skabe værdi ved at strømline din virksomheds IT-løsninger. Det sparer din virksomhed for tid og penge.

Mere end 25 års erfaring

conXO har eksisteret siden 1992 og har gennem årene opnået stor erfaring inden for IT-løsninger. Vi administrerer i dag IT for over 2.000 arbejdspladser og har kontorer i Ørestad ved København.

Vi trækker gerne på vores mangeårige erfaring, når vi skal løse opgaver for vores kunder, og få tingene til at fungere efter hensigten. Det gælder både inden for hardware og software.

Når du vælger conXO som din virksomheds IT-partner, får du rådgivning og servicering af eksperter der har indgående kendskab til IT. Vores 25 år i branchen har lært os den korteste vej til at føre dine målsætninger ud i livet.

God IT-infrastruktur kræver forretningsforståelse

Vi rådgiver inden for IT-løsninger, der understøtter den enkelte kundes forretning. IT bliver for alvor værdiskabende, når den dækker helt konkrete behov. Vi ved, at behov varierer afhængigt af branche og virksomhed. Grundet vores mange år i IT-branchen har vi typisk allerede kendskab til din branche fra tidligere kunder.

Det er vigtigt for os at lære din virksomhed godt at kende, før vi sætter noget i værk, så vi sikrer os, at din virksomhed får den bedst mulige service. Vi arbejder ud fra overbevisningen om at gensidig tillid, dialog, og viljen til at arbejde sammen, er nøglen til et godt og konstruktivt samarbejde. På den måde kan vi komme tæt nok på din virksomheds arbejdsgange til at gennemskue det egentlige behov for IT, og skabe en fremtidssikret IT-infrastruktur.

I conXO går vi ind for langtidsholdbare forretningsrelationer. Kundens tilfredshed og tilliden til vores ydelser er derfor nødvendige forudsætninger..

Et uddrag af vores portefølje

Den første større løsning, conXO udførte og driftede tilbage i starten af 90’erne var et kreditorbilagssystem for Kuben Ejendomsadministration A/S. Systemet var et workflowsystem, som gjorde det muligt for én medarbejder at varetage opgaver, der tidligere blev administreret på tre kontorer i Århus, Aalborg og København. conXO gjorde det muligt for én sekretær at håndtere over 100.000 bilag om året til Kubens 20.000 lejemål. Kuben brugte systemet helt frem til 2009.

Den seneste større løsning, vi har implementeret, var et Civic CRM-system (Contributor Relations Management) til en dansk NGO. Systemet gør det muligt at segmentere og kommunikere nærmest personligt med NGO’ens medlemmer og interessenter – og herunder administrere bidrag, donationer, events og aktiviteter. I dag drifter conXO løsningen, der på en helt ny måde sætter kunden i stand til at motivere medlemmer og interessenter.

Vores kerneydelser

conXO er specialister i:

  • Rådgivning
  • Udvikling & implementering af IT-infrastruktur
  • Drift & support
  • Hjemmesider og email-løsninger

Læs mere under Vores IT Ydelser.

En del af vores kernekunder outsourcer al deres IT til os. Vi bygger deres infrastruktur, deres hjemmeside, webapplikationer, Open Source-systemer og står for IT-sikkerheden. Vi rådgiver om indkøb og vedligeholdelse af hardware og software samt drifter og supporterer. conXO fungerer som din IT-afdeling og klarer alt, der har med IT-infrastruktur og Internet at gøre. Andre kunder bruger os som samarbejdspartner på dele af deres infrastruktur. Det kan være til rådgivning, drift eller udvikling, implementering eller support.

Vælg conXO fordi:

  • Vi stiller mere end 25 års erfaring til din rådighed
  • Vi leverer IT-infrastruktur, der virker og matcher dine behov fuldstændigt
  • Vi leverer fremtidssikrede løsninger
  • Vi giver dig mulighed for helt og holdent at koncentrere dig om dine kerneydelser

Har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på 70 20 06 52 alle ugens hverdage mellem 8-16. Vi kommer også gerne forbi til et uforpligtende møde. 

Vision

Den værdi, du får, når du investerer i et samarbejde med conXO, matches ingen steder i den danske IT- branche.

Mission

conXO støtter din forretning gennem bedre udnyttelse af IT. Vi er din digitale genvej til effektive IT-løsninger.

Værdier

Alle vores løsninger skal som minimum være fremtidssikrede og i en professionel kvalitet. conXO opererer ikke med løsninger til “halv pris”, der i sidste ende bliver dobbelt så dyre.

Vores service skal være 100 % i orden. Hvis der opstår problemer, skal de løses hurtigt, så du uforstyrret kan forsætte med dine forretninger.

Alle kortene lægges på bordet. Du får den ønskede indsigt i vores løsninger. Det gælder både den tekniske del og prisen på vores arbejde.

Din IT-infrastruktur skal bare virke, så du ikke bliver afbrudt i dit arbejde.

Tillid mellem leverandør og kunde er alfa og omega for, at vi kan udføre vores arbejde, så du forbliver en loyal kunde hos conXO.

IT infrastruktur, der skyder genvej til en mere konkurrencedygtig virksomhed