Vi leverer IT support og IT drift til små og mellemstore virksomheder

Læs mere
Få IT drift og support samt digital rådgivning med Conxo

conXO kan blive din IT partner på følgende områder

Rådgivning

conXO rådgiver om IT-løsninger, der matcher din virksomheds behov og budget. Vi rådgiver om IT-løsninger, der understøtter netop din virksomhed. Vi hjælper dig og din virksomhed til at blive mere ressourcestærk og effektiv.

Installation

Vi samarbejder om, hvad der skal sættes i værk, og hvad der skal bestilles af udstyr og systemer. Derefter stiller vi udstyret op og installerer de forskellige IT-systemer, så de er klar til brug med brugerkonti samt sikkerheds- og backupløsninger.

IT Drift

conXO medvirker i samarbejde med virksomheden i driften af virksomheders IT-systemer. Målet er, at du og dine medarbejdere oplever minimal nedetid og mest udbytte af jeres IT investeringer.

IT Support

conXO giver dig og din virksomhed netop den support, I har brug for. Er der vrøvl med netværket? Har I brug for vejledning om det nye modul på jeres website? Vi yder IT-support gennem telefonen eller ude hos din virksomhed. 

Et udpluk af vores kompetenceområder

Netværk

Det kablede netværk er rygraden i virksomhedens IT infrastruktur og er en forudsætning for et driftsikkert trådløst netværk. Vi installerer controllerbaserede trådløse netværk.

Sikkerhed

Har du styr på din virksomheds data?

conXO hjælper dig med at få overblik over din virksomheds sikkerhed mod tab og tyveri af data. 

conXO er ambassadør for HackerStop.

Antivirus

conXO hjælper dig med produkter til beskyttelse mod virus og malware. Vore Antivirus-produkter giver dig en abonnementbaseret løsning, der er nem at administrere og vedligeholde hen over alle dine stationære og mobile enheder.

Backup / Restore

Tager I regelmæssigt backup af data? Kan I drive virksomheden videre efter f.eks. en brand?

conXO hjælper dig med at få etableret faste rutiner omkring cloudbaseret backup. Vi kontrollerer, at backuppen kører som den skal, og at den kan anvendes til genoprettelse af data.

Storage

conXO har stor erfaring med installation af skalerbare storage løsninger – både lokal storage og cloudbasert storage.

PC og Server

Vi hjælper dig med at anskaffe udstyr, der matcher dine krav, og hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi hjælper ligeledes med udskiftning og opsætning af nyt udstyr. Vi er specialister i Windows, MacOS og Unix (Linux) servere og arbejdspladser.

Mere end 30 års erfaring med IT

conXO rådgiver om IT-løsninger, der matcher din virksomheds behov og budget. For os drejer det sig om at rådgive om IT-løsninger, der understøtter netop din virksomhed. Vi vurderer fordele og ulemper ved forskellige løsninger, samt hvad der er af gevinst på kort og lang sigt. Vi hjælper dig og din virksomhed til at blive mere ressourcestærk og effektiv.

Conxo har mere end 35 års erfaring i IT branchen
Få et samarbejde med Conxo om IT og digitale løsninger

Konstruktivt samarbejde baseret på tillid og dialog

Det er vigtigt for os at lære din virksomhed godt at kende, før vi sætter noget i værk, så vi sikrer os, at din virksomhed får den bedst mulige service. Vi arbejder ud fra overbevisningen om at gensidig tillid, dialog, og viljen til at arbejde sammen, er nøglen til et godt og konstruktivt samarbejde. På den måde kan vi komme tæt på din virksomheds arbejdsgange til at udpege indsatsområder, der vedrører jeres IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og potentialer for digitalisering i dybden.

Er du stadig nysgerrig?

Kontakt os